Ocean Gold

Naast dat Ocean Gold een van onze eigen bedrijven is, is het ook de vaste visleverancier voor onze viswinkels en restaurants. Zij bevoorraden de locaties dagelijks met dagverse producten en dragen bij aan de visstand door zo veel mogelijk met seizoensproducten te werken.

Meatstreet

Voor de niet-visliefhebbers staan er een aantal vleesgerechten op de kaart, deze producten worden geleverd door Meatstreet in Beverwijk. Zij leveren overigens ook het vlees voor de personeelsmaaltijden.

30% discount on appearals

Trendy cooking tonight

VHC Jongens

VHC is de dagelijkse leverancier van een héle hoop producten; van groente tot blikjes cola en van schoonmaak doekjes tot theelepels. Maar ook van onze frisdranken en Heineken bier. VHC levert zo veel mogelijk in hybride vrachtwagens om zo bij te kunnen dragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot.

Wijnimport J.Bart

Zowel de huiswijnen als de rest van de wijnkaart wordt al ruim 10 jaar geleverd door Wijnimport J.Bart. Tijdens de twee jaarlijkse wijnproeverij wordt gekeken (en geproefd) naar nieuwe wijnen. Bart is een MVO gecertificeerde leverancier en past daarom perfect bij het Memorie Principe.

Trendy cooking tonight

Trendy cooking tonight

Melgers Dranken

Alle speciaalbieren, zowel op de tap als op fles, worden maandelijks geleverd door Melgers, een regionale leverancier. Zij voorzien ons ook ieder seizoen van het lekkerste seizoensbiertje op de tap.

Heineken

 

Trendy cooking tonight