Om het voor zowel onze gasten als voor jou als medewerker een fijne plek te maken, is het prettig als we allemaal volgens de principes van Van Es werken.

Telefoongebruik

Ze zijn onmisbaar en niet meer weg zijn te denken, maar op de werkvloer zien we liever geen mobiele telefoons. Het gaat tenslotte om aandacht voor de gasten. Stop daarom je telefoon in je tas of jas om verleiding te voorkomen. Verwacht je een belangrijk telefoontje, meld dit bij jouw leidinggevende, dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden.

Roken

Roken is alleen toegestaan in overleg met je leidinggevende en alleen in de daarvoor aangewezen ruimte(s). Indien de drukte het toelaat mag er gerookt worden tussen 14:00 en 17:00 of na 20:00 uur. Per afdeling kan er één persoon tegelijk roken. Misschien overbodig om te melden, maar was altijd je handen voordat je terug de werkvloer opgaat!

Op tijd komen

Te laat komen is niet alleen vervelend voor het bedrijf, maar ook voor je collega’s. Kom daarom altijd circa 10 minuten eerder dan het tijdstip op je rooster, zodat je op dat tijdstip geheel aangekleed, met de computer opgestart en je portemonneegeld geteld op je werkplek staat om met je werk te beginnen.

Relatie op de werkvloer

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat jij het meer dan goed met je collega kan vinden. Hartstikke leuk natuurlijk maar wij willen dit wil graag weten. We kijken dan samen met jullie naar een passende oplossing. Werken met een partner is namelijk anders dan werken met een collega. Daarom willen wij onszelf en jullie hier graag tegen beschermen.