Filosofie

Als nestor van de vloot en grondlegger van de kibbeling is Gerard van Es de locatie waar alle kennis zich
begeeft. Vakmanschap en kennis zijn nodig om verse vis te kunnen onderscheiden en bereiden. Basis vissoorten,
maar traditioneel en ambachtelijk bereid. Naast uitblinkers in de Noordzee ook uitblinkers in service.
Gastvrijheid zoals gastvrijheid hoort te zijn.

Gerard van Es is een A, B en C locatie.

Type – A | Self Service
Bij de visboer is het volledig Self Service, gasten bestellen aan de balie of zelf met de Jamezz Self Order module en krijgen een melding wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Type – B | Restaurant
Het restaurant bevindt zich in het industriegebied en biedt volledige
service, de bestelling wordt door een van de bemanningsleden aan tafel
opgenomen en de gasten krijgen de bestelling vakkundig uitgeserveerd.

Type – C | Restaurant Luxe
Het authentieke restaurant gelegen aan het industriegebied biedt volledige service, de bestelling wordt vakkundig door een van de bemanningsleden aan tafel opgenomen en de gasten krijgen de gerechten op een traditionele wijze bereid en uitgeserveerd.